Login Kandidaat
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.
Volg ons op:
Snel zoeken

Privacy Statement

Algemeen

Match Recruitment is een organisatie die zowel potentiële werknemers als werkgevers bij elkaar brengt. Daartoe beschikt Match Recruitment over informatie van zowel potentiële werknemers en werkgevers. Match Recruitment garandeert zorgvuldige en discrete omgang met deze informatie, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokkenen. Match Recruitment betracht de grootst mogelijke zorg om de privacy van de bezoekers van deze website te waarborgen.

U bent van harte welkom om zo vaak u wilt geheel vrijblijvend de website te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen. In dit privacy statement staat beschreven welke informatie door Match Recruitment wordt verzameld via deze website en met welk doel.

Bezoekers

Match Recruitment blijft graag op de hoogte van het aantal bezoekers van haar website. Daartoe is de identiteit van u als de bezoeker niet van belang. Er wordt dan ook geen specifieke, tot personen herleidbare, informatie opgeslagen of bewaard. Wat wel wordt bijgehouden en bewaard is het aantal bezoekers, welk deel van de site (het meest) wordt bezocht, het tijdstip van de bezoeken, het land van waaruit de site wordt bezocht en algemene informatie over de software waarmee de bezoeker werkt. Door middel van deze informatie kan Match Recruitment de website optimaliseren om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Kandidaten

Wanneer een u geïnteresseerd bent in de diensten van Match Recruitment en ingeschreven wilt worden als kandidaat, kunt u spontaan solliciteren door een online CV invullen. Dit CV bevat specifieke herleidbare informatie. Match Recruitment gebruikt deze informatie om u als kandidaat in contact te brengen met potentiële werkgevers. Het doorgeven van informatie geschiedt uiteraard nooit zonder voorafgaand overleg met u als kandidaat.

Indien u zich via onze website voor de 1ste keer aanmeldt voor de persoonlijke pagina My Match, ontvangt u direct een schriftelijke bevestiging van de inschrijving per e-mail. U mag altijd weten welke informatie over u zich onder Match Recruitment bevindt. U kunt schriftelijk inzage verzoeken en desnoods onjuistheden aangeven, wijzigingen voorstellen of verzoeken om verwijdering van gegevens. Daartoe kunt u een schriftelijk verzoek indienen bij betreffende Match Recruitment.

Vacaturemailing

Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van de allerlaatste vacatures van Match Recruitment, dan kunt u zich aanmelden op onze Vacaturemailing.

De verzamelde (persoons)informatie voor de vacaturemailing beperkt zich tot de volgende gegevens: naam en e-mailadres, de regio waarbinnen een baan wordt gezocht en de functie die u ambieert.

Match Recruitment gebruikt deze informatie om automatisch per e-mail de allernieuwste vacatures, die aansluiten bij de door u aangegeven wensen toe te zenden en voor informatie betreffende nieuwe diensten. Indien u zich aanmeldt voor de vacaturemailing dan ontvangt u direct een bevestiging per e-mail.
Onze klanten
OTYS Recruiting Technology
© Match Recruitment B.V. 2018 | Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy StatementSitemap