Login Kandidaat
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Snel zoeken
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.
Volg ons op:

Interim

Bij interim-management gaat het om strategisch belangrijke sleutelfuncties, meestal op managementteam- of directieniveau of direct daaronder, die worden vervuld door iemand van 'buitenaf'. De kracht van interimmanagement zit in de tijdelijkheid en resultaatgerichtheid.

De interimmanagers van Match Recruitment zijn uiterst hooggekwalificeerde specialisten en allrounders met ervaring en visie, die bewust kiezen voor een interim-functie. Zij zijn inzetbaar tot op bestuursniveau en beschikken over zeer brede en multidisciplinaire kennis en ervaring op het gebied van marketing, sales en/of general management. Ze zijn gewend om veranderingsprocessen, fusies, turnarounds of tijdelijke projecten op te pakken. Uit ervaring weten zij snel hun weg te vinden in uw organisatie en op een soepele manier de projecten tot een goed einde te brengen.

Wanneer schakelt u een interim manager in?

Bij een verandering:
Soms is het nodig dat u binnen uw organisatie ingrijpende veranderingen doorvoert. Wanneer de voorgenomen veranderingen moeilijk door de organisatie geaccepteerd worden, is een externe manager in zo’n geval een perfecte oplossing. De interim-manager van Match Recruitment richt zich puur op de opdracht, beoogt géén vaste positie binnen de organisatie en vormt dan ook geen bedreiging voor wie dan ook.

Bij een vervanging:
Het wegvallen van een belangrijke werknemer kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw organisatie. Match Recruitment kan op basis van haar grote netwerk snel de juiste persoon vinden die uw organisatie op koers houdt. Bijvoorbeeld als uw Product Manager met zwangerschapsverlof gaat of plotseling opstapt. Of uw General Manager langdurig ziek is.

Bij een project:
Als de werkdruk voor het huidige management bij het invoeren van nieuwe systemen en procedures te hoog wordt, dan is projectmanagement wenselijk. Uitbesteding garandeert de continuïteit, omdat de bestaande verantwoordelijkheden hun aandacht volledig kunnen blijven richten op de bedrijfsvoering, terwijl de projectmatige veranderingen worden aangestuurd door de projectmanager.

Bij een crisis:
De interimmanager van Match Recruitment biedt een oplossing in situaties waarin een bedrijf is vastgelopen of dreigt vast te lopen. Het niet of niet tijdig ingrijpen is vaak de oorzaak van dergelijke situaties en kan aanleiding zijn tot grote onrust onder het personeel, klanten en/of leveranciers. Met als gevolg grote verliezen of zelfs een faillissement.

De selectieprocedure

Een heldere probleeminventarisatie is van groot belang voor het succesvol inschakelen van een interim manager. Match Recruitment vat de kern samen van de problematiek, de organisatie en haar bedrijfsprocessen, evenals het gewenste profiel van de interim-manager.

Bij het zoeken naar de best passende kandidaat is snelheid van essentieel belang. Binnen twee weken, en desgewenst eerder, kunnen wij u aangeven of we vanuit ons netwerk de juiste man of vrouw kunnen leveren. Nadat u een definitieve kandidaat heeft gekozen, gaat de interim-manager meteen aan de slag. Gedurende het traject treden wij voor beide partijen als klankbord op en na voltooiing van de opdracht verdwijnt de interim-manager weer. In overleg met u als opdrachtgever bepaalt hij zelf welk uur- of dagtarief hij wilt hanteren. Uiteraard regelen wij de contractuele kant voordat hij bij u aan de slag gaat. En verzorgen wij de facturatie en de tijdsregistratie.
Onze klanten
OTYS Recruiting Technology
© Match Recruitment B.V. 2018 | Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy StatementSitemap