Login Kandidaat
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Snel zoeken
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.
Volg ons op:

Executive Search

Bij executive search - ofwel headhunting of direct search- benadert Match Recruitment rechtstreeks maar discreet in hoeverre potentiële kandidaten voor een volgende carrièrestap in de markt zijn. Hiervoor zoeken we in onze eigen file met kandidaten (File Search) en passen we tevens Direct Search (headhunting) toe op de door u voorgedragen kandidaten of gaan we zelf actief op zoek naar geschikte kandidaten. Vooraf maken wij met u als opdrachtgever een duidelijke afbakening van het werkveld.

Wij gaan voor een kandidaat met toegevoegde waarde. Een medewerker die actief kan bijdragen aan het bereiken van uw doelen. Er zijn situaties waarin executive search de voorkeur verdient en de meest effectieve vorm van rekrutering is.

Match Recruitment is de aangewezen partner voor het vinden van managers en leidinggevenden op managementteam- en directieniveau. Omdat wij uit uw branche komen, kennen wij de bedrijven, de processen en de mensen die er werken. Kortom, wij spreken uw taal en kunnen snel een goede inschatting maken van wat uw organisatie nodig heeft.
Onze klanten
OTYS Recruiting Technology
© Match Recruitment B.V. 2018 | Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy StatementSitemap