Login Kandidaat
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Snel zoeken
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.
Volg ons op:

Detachering

Bij detachering is de kandidaat - anders dan bij inzet van een interim-manager of b.v. een freelancer- in dienst van Match Recruitment gedurende de detacheringsperiode. Dat biedt u absolute bescherming tegen onduidelijkheid over een mogelijke gezagsverhouding. Het vrijwaart u bovendien volledig voor de afdracht van loonheffing en sociale premies. Match Recruitment begeleidt de kandidaat gedurende de gehele detacheringopdracht.

Waarom outsourcen?

Het uitbesteden van bepaalde activiteiten kan een ideale oplossing bieden voor bijvoorbeeld een (tijdelijke) additionele versterking van de buitendienst tijdens een product-introductie of bijvoorbeeld voor het verlengen van een product levenscyclus. Of wanneer u voor zes maanden een marketeer nodig heeft om een marketingcampagne voor te bereiden en uit te voeren. Veranderingen zijn kenmerkend voor alle markten, externe invloeden zullen het aantal, de rol en het profiel van marketeers en salesmensen bepalen. Flexibiliteit is een noodzaak om concurrerend te blijven. Outsourcing biedt die flexibiliteit.

Samenwerkingsmogelijkheden

Match Recruitment helpt bij het opzetten van diverse verkoop- en marketingprojecten. Door onze specifieke aanpak kunnen wij innovatieve oplossingen aandragen die u als klant in staat stelt uw marktpotentieel te optimaliseren tegen lagere vaste kosten. Afhankelijk van uw wensen gaan wij strategische samenwerkingsverbanden aan voor de lange termijn. Of bieden wij tijdelijke ondersteuning bij belangrijke verkoop- en marketingprojecten. Match Recruitment is in alle gevallen een betrouwbare partner.
Onze klanten
OTYS Recruiting Technology
© Match Recruitment B.V. 2018 | Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy StatementSitemap