Login Kandidaat
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Snel zoeken
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.
Volg ons op:

Spontaan reageren

Staat de juiste functie er op dit moment niet bij? Of wilt u liever een interimproject of gedetacheerd worden? Dan kunt u beter uitgaan van uw eigen wensen en doelstellingen. Daarom ontvangen wij altijd graag uw CV met kort wat u wilt, wat u kunt en wat u zoekt. Dan kijken wij naar de mogelijkheden, nog voordat de vacature wordt gepubliceerd. Wist u trouwens dat de meeste functies op die manier worden ingevuld?

Omwille van discretie bij sommige opdrachtgevers staan niet al onze vacatures op deze site vermeld. Tijdelijke opdrachten worden sowieso zelden vermeld, omdat deze meestal binnen enkele dagen tot hooguit 2 weken worden ingevuld.

U schrijft zich binnen 2 minuten(!) in bij ons. Klik hiervoor op ´Direct Inschrijven?´ en volg de aanwijzigingen op het scherm. U kunt ook rechtstreeks uw CV sturen naar info@matchrecruitment.eu of via LinkedIn uw gegevens bij ons achterlaten . Met behulp van de allernieuwste software lezen wij uw gegevens in en krijgen wij precies die informatie boven tafel, die voor het invullen van de vacature essentieel is. Door de gegevens op uniforme wijze vast te leggen, zijn alle CV’s onderling beter vergelijkbaar en kunnen wij naderhand zeer nauwkeurig op zoek gaan naar de ‘perfect match’. Niet alleen voor u als kandidaat belangrijk, maar ook voor uw toekomstige werkgever.

Direct na uw inschrijving kijken wij of er een concrete aansluiting is met openstaande vaste of tijdelijke vacatures. Aan de hand hiervan wordt u eventueel benaderd en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Mocht er niet direct aansluiting zijn, dan houden wij uw gegevens in ons bestand. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij contact met u opnemen zodra we een voor u geschikte vacature in onze portefeuille krijgen!
Onze klanten
OTYS Recruiting Technology
© Match Recruitment B.V. 2018 | Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy StatementSitemap