Login Kandidaat
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.
Volg ons op:
Snel zoeken

Disclaimer

Match Recruitment besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. De verstrekte informatie op onze site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie op onze site niet (meer) geheel juist is. Het staat Match Recruitment op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Match Recruitment kan geen garantie geven voor het door u als bezoeker beoogde resultaat op basis van de in deze site verstrekte informatie. Aan de informatie op deze site kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.

Het is u als bezoeker van deze site niet toegestaan verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie, producten of diensten zonder voorafgaande toestemming van Match Recruitment anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

Match Recruitment aanvaardt géén enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van deze site en/of met de onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.
Onze klanten
OTYS Recruiting Technology
© Match Recruitment B.V. 2018 | Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy StatementSitemap